tyrasmatte

Vart tog solen vägen !!??

Av christine - 2011-07-03 10:24

Idag var det sagt att det skulle bli jättesol ,men jag ser bara jätte moln... Kanske klarnar det upp under dagen. Vi får hoppas på det. K har precis åkt för att hämta L i Skärhamn. Hon har varit hos mormor och morfar i en vecka. Skönt att få hem henne. Om än bara för en kort stund, i morgon åker hon på läger till Sundhammar med massa kompisar. Kommer ju själv ihåg sommar loven, med bad och tältningar. Ibland hade man velat vara 13 igen...fast bara på sommaren..hihihi. 


 

En smällkaramell på sommaren. Ja, varför inte. Fylla den med  nåt trevligt till nån som fyller år.


 

Ibland blir man glad av att nån bara tänker på en. Detta kortet skall till nån jag tänker på. Jag vann även 1:a pris på en utmaning med detta kortet...  


  Min dotter L gillar converse, så detta får bli födelsedags kortet till henne. Liite tidigt ute då hon inte fyller förrän i Sept, men det är gott att vara ute i tid ibland. Den runda cirkeln är en bit canvas tyg som jag stämplat på. Allt för idag. må så gott. kram.  

 
 
Annicka

Annicka

3 juli 2011 12:30

Hej där! Finfina saker som vanligt. Hoppas ni hade det trevligt på Orust.
Må så gott Kram Annika

http://annicka.se

 
Annika E

Annika E

3 juli 2011 23:24

Så jättefina kort! Grattis till vinsten! Sånt värmer alltid ett pysselhjärta. =)

http://scrappyday.blogspot.com

 
Pysselmia

Pysselmia

11 juli 2011 22:56

Hej! Så mycket fint du har på din blogg! Har kikat runt lääänge på dina saker :) Tror bestämt att vi var på samma pysselträff på Orust - känner igen ditt fina kort! Kram!

http://www.pysselmia.blogspot.com

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards